• Schaatsen kopen
1

Bekijk direct de complete schaatsen collectie online. Vergelijk direct de prijzen van alle schaatsen online.

Sorteren op:
Aantal artikelen per pagina:
 

Kunstschaatsen kopen


Kunstschaatsen zijn prachtige schaatsen om te zien. Kunstschaatsen worden gebruikt door de professionals, maar kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor in de vrije tijd.

Deze kunstschaatsen zijn er in vele uitvoeringen en prijsklassen. De kleur wit is veelal populair, maar je ziet ze ook in zwart. De kunstschaatsen zijn vooral populair bij vrouwen en jonge meiden.
Deze schaats heeft een echte vrouwelijke uitstraling en een slanke schoen, daardoor typisch een dames schaats. De schaatsen kun je goed aan laten sluiten aan de voet door de lange veters in deze schaats. De ijzers van deze schaats lopen wat puntiger af dan bij andere schaatsen.

Deze kunstschaatsen zijn beschikbaar in vele maten en al verkrijgbaar vanaf € 29,95.

Gelukkig hoeft u niet te wachten tot het winter is om op natuurijs te schaatsen. Het hele jaar door zijn de binnenbanen geopend zodat u ook hier kunt oefenen met schaatsen. Het voordeel van de binnenbanen is dat deze schaatsbanen een gladdere ondergrond heeft. Op het natuurijs komen er weleens oneffenheden voor in het ijs. Zeker voor beginners is dit geen pretje.
Kunschaatsen zijn erg tijdloos en u raakt er niet snel op uitgekeken. Deze prachtige witte of zwarte schaatsen zijn verkrijgbaar bij elke schaatsenwinkel. Bekijk bij bovenstaande aanbieders het complete aanbod kunstschaatsen.
(Lees verder)

Prijzen

  Van: euro tot: euro
bol.com